Vudi ( 2002 – 2015 )

mix1 (58)

 

Bio je to glomazni humanoid sa paralelopipednim oblikom glave, licem mešavine molosa i puga i frizuricom kao Vileda zoger. Za sobom je vukao cisternu pijaće vode otrgnutu sa Mack postolja na točkovima. Bes mu je kuljao nazalnim otvorima u koji se mogla sakriti cela ekipa Tampa Bay Buccaneers-a. Zubi su mu škrgutali kao drobilice kamena u nekom kamenolomu u Nevadi. Brutalno je gazio sve pred sobom, zlatni Escalade je postao tortilja, crni Suburban pljeska, zeleni travnjaci kupus salata. Zadesi li mu se neki čovek na putu postajao bi so ili biber. Bila je nepodnošljiva vrućina na Floridi, pakao u malom, temperatura 99 stepeni Farenhajta, vlaga 99.9%, nigde daška vetra, podne. Zliborg je stao. Brzo se iz prsta veličine Cesne pojavila robotska ruka ne veća od ljudske, odvrnula je slavinu na cisterni i pustila svežu vodu u pseću činiju.

Vudi je mrzovoljno provirio kroz otvor na kućici i vratio se u senku da nastavi da sanja kako sa svojom malamutskom braćom vuče saonice po ledu Aljaske.

 

 

17 comments

  1. Meni se često dešava da tugu izražavam ljutnjom. Prečesto. Prema okolini, prema sebi, prema onome što želim promijeniti, a znam da ne mogu, a znam da ni ne treba. Onda još shvatim da ni ne znam znam li.

Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s