ZA ŠAKU PUNU DOLARA SAM PIČKU PRATI MORALA

Na donjem izlazu iz Svrbije obarač zasvrbi me, na vrbi, ne, navrni me, pucam, kao grožđe, ne brate Đorđe, Vukadinaj, gvožđe, karaj vožde, karaj Turke, u Švabiji, na male goliće, pet komada nabij im, ba(k)lavi im na žene, pljuni im u piće i prošetaj im štene, prošetaj im kuče, javi se na Skype da vidiš unuče, pošalji ček, Bog na nebu, Rad na zemlji, Arbeit macht frei, jesi li sad fraj? Nisi? Nebitno.

Zvezda nisi, Zvezda na sisi, zvezda u vasioni: vasiono čuješ li me? To nisu milijarde to su zilioni, a na majci Če, na Jamajci net, ne radi ko pre, ne kao na Kubi, u čaši pored kreveta pevaju nam zubi, popni se na kukuruz, na glavi dubi, Ljubice Bubice Bubi, u glavi čuju se glasovi: Ko si ti? Ko si ti? Ja sam Koske Kositi! Ć!

Na turskom Oguz Ugursuz Masan, crtica Hasan, seckati, spazam, salo malo meckati, eci peci pec, pic peckati, na mreži mali zec, u mreži mala veverica slomljenoga vrata, a sve veverice neverica, zabranjeno za kanue, plače Hijavata, Dunav – Tisa – Dunav – Vardar pa Otrantska vrata, i jebe se malo meni što Svrbija nema more, samo 500 ka em ova (km) do bratske Crne Gore, (molim lepo, pakuj kofere, koje fore)!

Ne to nisu konvertibilne marke, danas svako nosi starke, sin-optičke varke crnog ogledala, gde si bila, što sise predala, što sise prala, što sise podala, što sise prodala, siso mlitava to je sve podvala, to je sve pljačka, pod Avalu sa tobom zeče, izlazi iz mog groba, ahahahaha…

Dobro veće.

15 comments

  1. Sjetih se stare Konstance, davne 2004. je imala svojih 95 godina. Tad sam još dolazila na otok samo na ljetovanje, i stara mi je bila prva susjeda, u kući preko puta mog oca. I kad sam je s frendicama pitala kako je, i je li se kupa ljeti, odgovorila mi je samo ‘Ja još nikada nisam oprala pizdu u moru, ćerce!’ Legenda, poživjela je do nekih 97. I vjerujem da je do kraja bila dosljedna svom izboru.

Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s