PRIČE KOJE MI JE U PISMU POSLAO NEKI ČOVEK

Neki čovek je hteo da piša u parku ali nikoga nije bilo u okolini pošto je pljuštala kiša pa je odustao.

Neki drugi čovek je hteo da se ispovraća na zadnjim vratima tramvaja ali pošto je u tramvaju bio samo još vozač koji je uglavnom gledao napred on je odustao.

Neki treći čovek je hteo da se pojavi u novinama pa je osedlao konja sa namerom da izjaše na kružni tok i da progalopira u smeru suprotnom kretanju vozila ali pošto su na opusteloj raskrsnici bila samo dva policajca koji čak nisu bili ni saobraćajni odustao je.

Posle nekog vremena kroz raskrsnicu je prošla kolona vozila visoke državne delegacije, u smeru kazaljke na satu.

Advertisements

5 comments

 1. Navodno je strah od javnog nastupa jedan od najjačih strahova u odrasla čovjeka, izlučuje se velika količina adrenalina. Neki uspiju savladati taj strah pa se navuku na adrenalin.
  Onda neki umru zbog zapletaja crijeva jer se ni posrat ne mogu bez publike, a neki zbog nedostatka publike opet prežive jer ih ne pokupi državna delegacija dok jašu u smjeru suprotnom od nje.

  1. Verujem ti za ono prvo i u prilog mogu da priznam da je moje pesme na Pesničenju čitao neko drugi što je izgledalo kao privlačenje pažnje a u stvari sam se bio usrao od straha.

   Jednom sam bio na ulici kada je Putin dolazio na Marakanu i pandur u civilu me je naterao da uđem u sojenicu u parku 100m od ulice kuda će za koji minut proći Vladimirovič, i čak da se sagnem iza dasaka. Jedna je daska bila napukla tako da sam mogao da vidim praktično ništa jerbo je bio mrak.

   Neki drugi put sam sreo konja samog (jasno se videlo da je policijski a i sreo sam ga blizu konjičke brigade) a posle, slagaću te, 10 min 700m odatle unezverenog jahača-pandura kako pokušava da nađe/stigne svog konja.

   1. Super! A u toj sjenici u parku su te mogli pokupiti specijalci misleći da si atentator u zasjedi!
    Konja bi trebalo zaposliti kao kondicionog trenera i učitelja za orijentiranje u policiji :)

    1. Jest da nije onaj stajao ispred sojenice motreći na park.

     Konj je bio preplašen, ko zna na šta ga je nagonio pandur, ispala mu je bila i potkovica (koju nisam smeo da pokupim jerbo je vlasništvo policije) i trčao je u pravcu konjičke brigade. Pametna životinja.

Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s