NAPRAVITE JOŠ JEDAN KORAK I SIGURNO ĆETE UMRETI

Moji Maniri plivaju u kadi alkohola, inače sam lepo vaspitan. Govorim uredno Dobar dan, i Marš u pičku materinu. Kako sa zdravljem komšinice? Veštice? Moja Svest o zdravlju se muči do trafike ali ubrzo zapalim jednu i nikotin se inhalacijom inkorporira na mesto na kome nedostaje. Diši, ne diši. Ne diši. Ne diši.

Stojim vam Na usluzi, preko mesne vitrine, u samousluzi. Ako me ne vidite možda mirišem terpentin ili dišem lepak. Iz kese. Iz samousluge. Iza samousluge. Na travi. Na travi su mi Koncentracija i Strpljenje. Čeka se vetar promene. Blago vetru on stalno duva.

Moja Hrabrost, Pravednost i Poštenje metabolišu anabolike. Ponekad imam kolike. U kolike si se probleme ti uvalio? Šta je to Odgovornost i Nezavisnost, Osamostaljenje. Jeb’o vas Amsterdam, pušim haš na Voždovcu. Nezahvalnici.

Moja Zahvalnost je na amfetaminu. Istinoljubivost na metu. Ili je obrnuto. Nevidljive su to droljice. Samoprihvatanje i Samodisciplina šmrču koku, još od malih nogu. A poznato vam je od ranije, da od stare koke, nije to ta koka, lole jedne…

Nego, da vam ispričam anegdotu koja uključuje i Prijateljstvo i Opraštanje i Dobrotu. Bili oni na žurci, na transu, trensu, kako se već kaže… Tih dana su bili moderni ekseri i zgutaju se, svi iz iste ruke. Ujutro po jedan Forget me pill i sve sjajno. R2. Reset. Treset. Pošteno.

Moje Poštenje i Poverenje progutaju po jedan LSD i onda ne znaju gde su. Nekad povraćam u kesu. Nekada povraćam po mesu. U kesi su pečurke za Odanost i Saradnju. Da zatvore radnju. Sve je lila. I nebo i sunce i grami i unce. Za proklete kurve raspale. Veru i Nadu. One su na heroinu. I svako može da ih pojebe. Za gram otrova, bizgovi bez grama mozga.

Mozak će mi pući.

Moji Snovi. Ha. Moja Ljubav i moji Snovi žive sami, sami u dvorcu Laudanum.

Ponekad danom. Noćima ludim. Sam u kući. Big O.

Mozak će mi pući.

Moje ime je Boban.

Boban Bomba.

Napravite još jedan korak i sigurno ćete umreti.

3 comments

Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s