VEČERA

… ni tajna, ni poslednja …

‘Prema najavama iz centra za obaveštavanje o budućnosti ~COBO~ za sutra je planiran 14.741 zločin od kojih 838 pokušaja ubistava dok se na teritoriji grada planira tačno 700 pokušaja ubistava. Međutim najveća pažnja biće usmerena na pokušaj atentata FISTA KLINCHA bivšeg a najveće su šanse i budućeg šampiona u kategoriji W.W.W. Poslednja saznanja govore da će atentat pokušati zloglasna braća BULLET u restoranu SILVER NEON. Sam događaj će se najvećim delom odigrati u kuhinji gore navedenog restorana gde će kao taoci biti uzeti kuvar i konobar restorana dok će svi gosti biti izbačeni sa večere i restoran će biti privremeno zatvoren. Po proceni ~COBO-a~ braća BULLET će se zadržati u kuhinji oko 37 minuta nakon čega će u svojoj letelici napustiti pistu ispred restorana. Osoblje će odmah pozvati FISTA a tek zatim policiju koja po običaju ni ovaj slučaj neće ispitati.’

– Vidiš Klempo, Fist će se izvući i ovaj put. Jesam li ti  pričao da sam ga ja trenirao još pre 60 godina, pre nego što je ugradio dual-sp i počeo da razbija sve redom. Nikad ga nisu provalili, glupaci i zato su morali da mu pucaju u šake. Sad ga opet jure ali evo pisalo je, vratiće se on, vratiće se na vrh,t u ima mesta samo za Fista. – govorio je prljavi bradati starac sav odeven u krpe, gumu i celofan čitajući skrol vesti koje su se menjale na velikom bilbordu iznad njegove kartonske kutije.

Medjutim kuče je samo povilo uši, oborilo glavu, smirilo rep i vratilo se u svoju kutiju shvativši da ga matori nije zvao zbog večere a to je jedino što ga je zanimalo.

7. oktobar 2009 16:43:57 | (1) komentar

Podseća na priču stripa Metabaroni.. dobro je, zdravo napisano.
trej, u 9. oktobar 2009 8:26:43

One comment

Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s